2007   2008   2009   2010   2011   2013   2014   2015   2016   2017   2018   2019

 

The year 2012:

 

24.5. The year has started fine. Seefest Bacchus has got his second CC. S.Batilda and S.Balou has got their first CC. S.Beline Has got 1.price twice in obedience.

More in the site of B-litter.

Jesse (Bacchus) on saanut jo kaksi sertiä kasaan, Tilda-Batilda yhden ja Piki-Balou yhden.

Suri-Babette on saanut tottelevaisuuskokeista nyt kahdesti alokasluokan ykkösen. Kannatti pitää pentu hengissä ja tarjota  "maitobaaria" kahden tunnin välein elinviikkojen alussa.

Tietokoneajasta on viimein löytynyt jotain hyötyä: viralliset luustokuvat saa nyt kätevästi myös itselle. Niitä voi siten lähetellä pitkin maailmaa, jos ei ole tyytyväinen kennelliiton osaamisen tasoon.

Olen lähettänyt kolmen B-pennun lausunnoista oikaisupyynnön ns. paneeliin. Toivottavasti virheet oikaistaan, mutta on onneksi kuvat itselläkin todisteena koirien todellisesta terveystilasta.

Kasvattajana tilanne suututtaa, kun yrittää olla huolellinen ja pistää rahaa palaamaan, että saisi mahdollisimman hyvää jälkeä jalostuksessa aikaiseksi. Kasvattaminen on tietysti vapaaehtoista... Ei siis varaa valittaa...

Anteeksi, etten ole ehtinyt saada näitä sivuja järjestykseen. Pitäisi ehtiä soittaa palveluntarjoajalle, oma tk-osaaminen ei riitä asian korjaamiseksi.

         ___________________________________________________________________________ 

15.02. The Expression Web started to work in my new computer, finally! Now it is possible to make updates.

Kotisivuohjelma suostui viimeinkin aukeamaan uudella koneellani, joten päivityksiäkin on viimein luvassa. Kunhan saan nämä aakkoset vielä järjestykseen eli näkymään oikein...