2007   2009   2010   2011  2012   2013   2014   2015   2016   2017   2018   2019

 

 The year 2008: 

05.11.   Tara`s eyes was checked by spesialist, because the local Vet found two black spot in her other eye. It was nothing serious. The Vet took also the official eyetest and the result was again: not HC,PRA.

Tara piti käyttää silmätarkastuksessa Tampereen Veterissä. Tara loukkasi yhdellä syksyn jahtireissulla silmänsä. Loukkaantumisen suhteen päästiin säikähdyksellä, mutta paikallinen lääkäri löysi Taran silmästä kaksi mustaa pallomaista täplää ja epäili, että silmässä olisi melanooma. Tuntui rankalta, kun vasta oli Dixonin menettänyt. Onneksi Veterissä selvisi, että täplät ovat harmittomia (ainakin vielä) eikä löytynyt vieläkään silmistä mitään perinnöllistä sairautta.

          ___________________________________________________________________________ 

27.08.   The last picture from Dixon and our last moment together before he slept away.  You can see that he had any gray hair even he was almost 12 years old. He was so special dog. I really miss him.


 

            ___________________________________________________________________ 

05.07.   World Winner Show 2008 in Stockholm, Sweden. In the picture : The Best Dog & BOB Kalle van de Stommeerpolder from Netherlands.

Maailmanvoittajanäyttelyssä Tukholmassa Wilman kanssa. Kuvassa ROP Kalle Hollannista omistajan tyttären ja tuomarin kera.


Kallen omistajille kävi samoin kuin yhdelle tutulleni toisessa voittajanäyttelyssä Keski-Euroopassa. Kalle oli ilmoitettu junioriluokkaan, jossa ei jaeta cacibia. Vaikka Kalle omistajineen saikin paikan päällä kaikki ruusukkeet ja kunniakirjat (serti, cacib ja MV-titteli), on virhe korjattu myöhemmin ja Kalle sai ainoastaan Juniorimaailmanvoittajatittelin. Sertin menetystä vielä ihmettelen. Johtuuko se siitä, että Kallella ei ollut koepalkintoa? Saksan VJP oli omistajan kertoman mukaan mennyt mönkään, mutta samana syksynä WW-näyttelyn jälkeen Kalle läpäisi HZP:n hyvillä pisteillä.

Tuttavani koira oli ilmoitettu Multi Champion -luokkaan, jossa ei myöskään jaettu voittajatitteliä eikä sertejä. Avoin luokka on siis turvallisin luokka ulkomailla kilpailtaessa, mutta kaikki tiedot kannattaa huolellisesti varmistaa ennen ilmoittautumista.

            ___________________________________________________________________ 

18.04.   The first litter of Seefest (A-litter) were born.  You can find more information and pictures about puppies from their own site: Seefest A-litter  (Wilma - offspring - A-litter/ Seefest - A-litter).

Wilman ja kennel Seefestin ensimmäiset pennut syntyivät. Pennuista ja niiden kehityksestä voit lukea A-pentue -sivulta, jonne on linkki Wilma- ja Seefest-sivujen lopussa.

            ___________________________________________________________________ 

06.02.-17.02.  The mating journey to Bavaria to Germany with Wilma.

Astutusmatka Baijeriin Saksaan Wilman kanssa. Alla matkakuvia.


                    Frauenchiemsee, the convent in the island of lake Chiemsee.


                                      Königsee.